Agafa això; Facebook eliminarà les vostres fotos sincronitzades de manera privada si no instal·leu moments

Get This; Facebook Will Delete Your Privately Synced Photos If Don’t Install Moments

Facebook ja està de nou; arrossega els usuaris perquè facin servir la seva última aplicació, tant si els agrada com si no. La xarxa social envia notificacions als usuaris per fer-los saber que si no haurien d’haver instal·lat l’aplicació Moments el 7 de juliolth, 2016. Facebook eliminarà totes les fotos sincronitzades de la xarxa social de la càmera de telèfon local.

La supressió serà permanent, així que tindreu la bona sort d'intentar trobar les vostres fotos antigues que us resulti còmode que pugueu recuperar en qualsevol moment des de Facebook; tret que, per descomptat, us inclinueu davant la pressió i instal·leu Moments abans del 7 de juliolth data límit. L’aplicació Moments és l’última creació de Facebook destinada a fer que la xarxa social sigui més còmoda per als usuaris, i l’empresa creu que es pot torçar per fer el que sigui millor per a vostè. Aquesta aplicació es va llançar el juny de 2015.





No obstant això, la cronologia de la història va començar el 2012. Quan l’aplicació principal de Facebook va rebre una actualització que li permetia carregar automàticament fotos que feu amb la càmera local del telèfon. L’App les penjaria de manera segura a una carpeta privada de Facebook; les fotos es van conservar fins que decidiu compartir-les amb els seus amics o públics de Facebook. Les fotos romandran allà fins que escolliu suprimir-les.

Aquesta eina de sincronització integrada en l'aplicació principal de Facebook funciona de la mateixa manera que les fotos de Google, les fotos de iCloud d'Apple i les funcions de Flickr de Yahoo. Tanmateix, Facebook va treure aquesta eina de la seva aplicació principal i la va convertir en una altra aplicació autònoma separada de l'aplicació Facebook, i ara volen que la instal·leu. Aquesta aplicació és el que truquen Aplicació Moments .

A part del fet que Facebook sembla que us pot torbar per instal·lar aquesta aplicació, Moments és en realitat una aplicació bastant necessària i necessària. Et permet una còpia de seguretat de les fotos des del telèfon i estic segur que tots hem perdut o danyat els nostres telèfons intel·ligents potser una o més vegades. Els moments us asseguraran que no perdeu aquests records apreciats que es conserven en imatges fixes.



Un altre avantatge amb l’aplicació Moments és que quan ets amic de Facebook comparteix una foto amb tu. Obteniu una notificació al vostre feed de notificacions i a l’aplicació Messenger. Aleshores podeu decidir rebre el missatge o d’una altra manera.