Com bloquejar algú a Instagram a iPhone i Android

Instagram és una excel·lent aplicació per compartir fotos, els usuaris ara es troben en milers de milions de persones a tot el món. Igual que en qualsevol aplicació, també hi ha algunes molèsties i problemes a Instagram. Com que la gent estigués brossa o maldestre, compartint obsessivament les seves pròpies fotos inútils o assetjant-te. Sigui quin sigui el motiu, podeu bloquejar algú a Instagram i és bastant fàcil. Podeu bloquejar algú a Instagram sense fer-ho saber. Discutiré el mètode de bloqueig de la gent a Instagram a iPhone i Android. Aquí teniu com fer-ho.

Bloqueja algú a Instagram a iPhone

Inicieu Instagram al vostre iPhone.



Ara toqueu la icona del perfil de la interfície.



block someone on instagram 1

block someone on instagram 2



Ara toca Followers o Follow, perquè pots bloquejar a qualsevol dels teus seguidors i dels que segueixis.

block someone on instagram 3

De la llista d’usuaris, només cal que toqueu qualsevol nom que vulgueu bloquejar a Instagram.



block someone on instagram 4

Ara toqueu la pestanya 'Més' a la part dreta de la pantalla, el lloc amb 3 punts.

Obtindreu tres opcions per jugar. El primer és Block User, el segon és Informe inapropiat i el tercer és URL de perfil de còpia.

block someone on instagram 5

Toqueu l’opció Bloquejar l’usuari i confirmeu quan una finestra emergent us demani confirmació.

Obtindreu el missatge de confirmació que l'usuari s'ha bloquejat a Instagram.

Això és. Així va ser com bloquejar algú a Instagram a iPhone. Ara anem a veure com fer el mateix a Android.

Bloqueja algú a Instagram a Android

Inicieu l'aplicació Instagram al vostre telèfon Android.

Obre qualsevol perfil a Instagram que vulguis bloquejar. Podeu fer-ho cercant el seu nom o tocant els seguidors o la pestanya següent.

Toqueu la pestanya més amb 3 punts o una pestanya de fletxa.

Obtindreu l’opció de bloquejar l’usuari. Només cal tocar-lo, confirmar-ho i ja heu acabat.

Així va ser com bloquejar algú a Instagram a Android i iPhone.

És important tenir en compte que després d’haver bloquejat algú a Instagram, la persona bloquejada encara podrà fer els vostres comentaris i comentaris. Ell / ella no podrà veure les publicacions ni les actualitzacions de qualsevol lloc. Tota l’activitat anterior, els seus comentaris sobre les teves publicacions romandran allà fins i, tret que els eliminis manualment. A més, la persona bloquejada no serà notificada quan bloqueges algú a Instgram. Gaudeix!

Font de la foto: iGeeksBlog