Com cancel·lar l'emmagatzematge en núvol de Google Drive des del vostre telèfon intel·ligent o ordinador

google drive cloud storage subcription

Alguna vegada us heu trobat en la situació en què es configura el vostre compte bancari, no podreu assolir el vostre proper pagament per subscripció a Google Drive Cloud Storage? Potser simplement ja no necessiteu el servei o podeu trobar una alternativa d’emmagatzematge en núvol millor (o més assequible).

Doncs bé, heu de cancel·lar la vostra subscripció abans que arribi el moment de renovar la subscripció. Però abans d’anul·lar la subscripció; tingueu en compte el següent:





Quan finalitzeu el vostre pla d'emmagatzematge en núvol amb Google Drive, planifiqueu la restabliment al límit d'emmagatzematge gratuït de 15 GB.

Tot i que encara podreu accedir al contingut que vau penjar al G-Drive, no podreu crear ni afegir coses noves si el que ja heu superat el vostre límit d’emmagatzematge gratuït de 15 GB.

La funcionalitat de sincronització deixarà de ser possible; la sincronització entre la carpeta Google Drive i la meva unitat deixarà de funcionar. Tot i que encara podreu crear un document de Google; en realitat no tenen espai per parlar.



Tots els missatges enviats al vostre compte de Google seran retornats al remitent

Com cancel·lar la vostra subscripció a l’emmagatzematge al núvol de Google Drive

Ara, ja sabem què passarà un cop cancel·leu la subscripció. Comprovem com cancel·lar la subscripció.

Obriu el navegador (ja sigui a l’ordinador de sobretaula o al dispositiu mòbil) i aneu a www.google.com/settings/storage.



Inicieu la sessió al vostre compte de Google (el que vulgueu cancel·lar la subscripció; cal aclarir-ho si teniu diversos comptes de Google).

Hauríeu de veure el vostre pla de subscripció a l'esquerraCancel Google Drive Cloud Storage

Per cancel·lar el vostre pla, simplement feu clic a Cancel·la el pla.google drive cloud storage subcription

Assegureu-vos que reviseu els canvis que es produiran al vostre emmagatzematge amb la finalització de la subscripció; perquè no tingueu cap sorpresa. Google us enviarà un correu electrònic de confirmació sobre la finalització de la subscripció. Quan arribi el mes següent de la subscripció, Google rebaixarà el pla d’emmagatzematge a l’emmagatzematge gratuït de 15 GB per compartir-lo entre Google Drive, Google Photos i Gmail.