Com esborrar fotos compartides, contingut a Facebook Messenger a Android, iPhone

Tots compartim fotos i contingut amb els nostres amics a Facebook Messenger. Però, si voleu suprimir alguns dels continguts i fotografies compartides a Facebook Messenger. Els usuaris de Messenger informen que, quantes vegades esborrin fotos i contingut del fil de Messenger, encara veuen les fotos compartides quan toquen l'opció 'Veure fotos compartides' de Messenger. La gent fins i tot veu fotografies que van compartir fa gairebé un any. Sembla que el problema és específic del dispositiu, és a dir, les fotografies compartides no estaran disponibles si inicieu la sessió a Messenger des d'altres dispositius. Això es deu principalment al fet que Messenger desa fotos als fitxers de memòria cau. Però els usuaris no poden eliminar fotografies compartides ni tan sols després d’esborrar la memòria cau del telèfon.





Suprimeix fotografies compartides, contingut a Facebook Messenger

Una de les maneres més parlades de suprimir fotos és prémer la foto al fil de xat i eliminar-la. Però això només eliminarà el contingut del vostre costat. L’altra part continuarà veient-la i també les veureu a la secció Veure fotos compartides.

1- Potser la forma més senzilla d’haver funcionat per eliminar contingut compartit i fotos a Facebook Messenger és desinstal·lar totalment l’aplicació. Suprimeix l'aplicació i espera uns minuts. Instal·leu de nou l’aplicació Messenger i veureu que no hi haurà fotos a veure quan toqueu l’opció Veure fotos compartides.

2 Aquest truc és bastant estrany. Però funciona. Suposem que voleu suprimir totes les fotos que hagueu compartit un cop amb el vostre amic John. Feu un nou xat del grup de Facebook que inclogui tres persones: Tu, John i algun altre usuari. Podeu afegir qualsevol altre amic. Un cop hàgiu creat el grup, demaneu al vostre amic que deixi el grup de xat, de manera que només vosaltres i John resteu al grup. Aquest fil de xat substituirà el fil de xat anterior de tu i de John, eliminant així totes les fotos i contingut compartits.



4- Obriu la configuració del telèfon i aneu a emmagatzematge. Ara, dirigiu-vos a Imatges i hi haurà una secció per a fotos de Messenger. Aquí veureu l’opció de fotografies compartides. Suprimeix totes aquestes fotos manualment. Esborrarà tot el contingut compartit al missatger de Facebook.

5- Si utilitzeu un telèfon Android, seguiu els passos següents.

Dirigiu-vos a Configuració i aneu a Buscar comptes, feu clic a Messenger i, seguidament, feu clic al botó superior dret i feu clic a sobre per eliminar el compte.



6) Vés a Configuració i a l’administrador d’apps i, a continuació, suprimeix la memòria cau i les dades per a l’aplicació Messenger de Facebook. Fer clic a aquest enllaç per veure la manera detallada de suprimir la memòria cau i les dades de qualsevol aplicació.