Com denegar l'accés de Facebook a la galeria de fotografies i fotografies de la càmera: atureu Facebook de la càrrega de les vostres fotos

Facebook és cada cop més creixent. Quan instal·leu Facebook, l'aplicació, us fa un error constantment per obtenir accés al vostre telèfon desat a la vostra galeria. Molts usuaris no llegeixen les notificacions de manera clara i atorguen accés als suports a l'aplicació Facebook. Això podria filtrar les vostres fotos a Facebook i convertir-se en un problema de privadesa. En aquest article us explicaré com denegar l'accés de Facebook a la vostra galeria de fotos.

Com denegar l'accés de Facebook a la galeria de fotografies i fotografies

1- Inicieu la configuració al telèfon Android i després aneu a Aplicacions. Ara desplaceu-vos cap avall i feu clic a 'Facebook'. Veureu una opció 'Permisos'. Ara aneu a 'Emmagatzematge' i després feu lliscar el botó lateral dret per desactivar l'emmagatzematge per sempre.





2- Una altra solució per deixar de sincronitzar Facebook amb les vostres fotos i denegar l'accés de Facebook a la vostra galeria de fotos és fer canvis en la configuració de l'aplicació Facebook.

Obriu l’aplicació Facebook i, després, aneu a Compte-> Configuració de l’aplicació i utilitzeu l’opció “Sincronitza fotografies”.

Trieu l’opció No sincronitzeu les meves fotos o desactiveu la sincronització.



Això denegarà l’accés de Facebook al vostre rotllo de càmera i a altres fotos a la galeria.

En cas que l’aplicació de Facebook encara us faci un error i accedeixi a les vostres fotos, comenteu aquesta publicació i us enviarem una altra solució.