Com desactivar les 'Actualitzacions de Microsoft des de més d'un lloc' al vostre Windows 10

Updates from more than one place

Microsoft va fornir una característica àmplia i furtiva a Windows 10 que funciona com torrents que proporcionen actualitzacions d'un ordinador a l'altre. Quan funciona, un ordinador pot descarregar actualitzacions tant per al sistema com per a una aplicació concreta. Altres ordinadors connectats a la mateixa xarxa també rebran aquestes actualitzacions, no des d'Internet, sinó compartides des del PC que va rebre aquestes actualitzacions.

Aquesta funció té, òbviament, l’avantatge d’estalviar-vos en el consum de dades si esteu connectats a Internet. Tanmateix, l’avantatge és que planteja problemes de seguretat si els ordinadors en qüestió no estan connectats a una xarxa privada. Dit, ordinadors connectats a una xarxa Wi-Fi pública a la biblioteca o a l’aeroport.





Els problemes de seguretat (genuïns o no) podrien incomodar la gent amb aquesta funció de Windows 10. El pitjor és que s’activa de manera predeterminada en alguns equips. En aquest article, us mostrarem com comprovar si l’ordinador està encès de manera predeterminada per a l’opció “Actualitzacions des de més d’un lloc”.

Com comprovar si està activada de manera predeterminada les 'Actualitzacions de més d'un lloc'

Anar a 'Configuració > Actualització i seguretat > sota la Configuració d'actualització fer clic a Opcions avançades submenú.Updates from more than one place

Seleccioneu 'tria com es publiquen les actualitzacions' al submenú Opcions avançades.Updates from more than one place



A les actualitzacions de més d'un lloc, comproveu si està activada de manera predeterminada. Si està activat, això vol dir que el vostre ordinador fa de manera predeterminada les actualitzacions de torrents a altres ordinadors de la vostra xarxa. Si està activada, haureu de preguntar-vos si es tracta d’una funció que us agradaria activar.Updates from more than one place

Si s’encén, s’ofereix dues opcions; Ordinadors de la meva xarxa local i Ordinadors de la meva xarxa local i ordinadors d'Internet. És aconsellable que només seleccioneu la primera opció.