Com desactivar-la, desactiva la funció de bloqueig automàtic a l'iPhone: opció de bloqueig automàtic es va obrir a la pantalla

El bloqueig automàtic és una opció útil a iPhone. La funció bloqueja el telèfon automàticament quan no el feu servir. Però de vegades la característica de bloqueig automàtic a l’iPhone es converteix en una molèstia, sobretot perquè bloqueja l’iPhone després de 30 segons d’inactivitat. Ara, 30 segons d'inactivitat significa que no podeu fer pauses curtes durant la publicació de missatges de vídeo. La funció de bloqueig automàtic no és per a mi perquè vull que el meu iPhone continuï engegat mentre faig una bona volta i faig les altres tasques. No vull entrar una altra vegada la meva contrasenya per desbloquejar el meu iPhone. Per empitjorar les coses, alguns usuaris denuncien que la funció de bloqueig automàtic bloqueja el seu iPhone al cap de 30 segons i no poden desactivar-lo perquè la funció de bloqueig automàtic es mostra grisada quan van a la configuració per desfer-se’n.

Desactiva, desactiva la funció de bloqueig automàtic a l'iPhone

Per què està tancada l’opció?

Dirigiu-vos a Configuració d’iPhone i després aneu a Bateria. Aquí veureu una opció 'Mode de poca potència'. Assegureu-vos de desactivar aquest mode de baix consum. Per què? Perquè si està activat el mode de baixa potència, es desactivarà l’opció que permet desactivar i desactivar el bloqueig automàtic a l’iPhone.





Ara, per desactivar el bloqueig automàtic a l'iPhone, aneu a Configuració del vostre iPhone i dirigiu-vos a Display i Brightness. Aquí, veureu una opció anomenada Bloqueig automàtic. Definiu aquesta opció a 'Mai'. Això desactivarà la funció de bloqueig automàtic d'una vegada per totes.