Com aturar les funcions de 'Últim vist' i 'Llegir rebuts' a Instagram

instagram

El món es basa en assegurar-vos que no podeu tenir el vostre pastís i menjar-ne també. Sobretot amb les xarxes socials; no podeu mantenir la vostra privacitat i l’espai personal i, alhora, gaudir del benefici de la plataforma. Però qui ho diu? Avui veurem com es pot aturar 'per última vegada a Instagram'.

De manera predeterminada, Instagram permet als vostres altres Instagrammers saber quan esteu en línia i quan us vau fora de línia. També us proporciona la mateixa informació sobre ells, inclosa la vostra recepció i la lectura dels missatges. També es coneixen quan vas rebre i llegir els seus missatges. És un trànsit bidireccional per posar el nas a les empreses d'altres persones, ja que també posen els nassos al vostre negoci.





Què passa si, no t’interessa saber quan estaven en línia o si han llegit o no el teu missatge? Doncs bé, llegiu més informació sobre com deshabilitar aquesta funesta funció a Instagram.

Com es pot deixar de 'veure per última vegada' a Instagram

L’Instagram Estat de l’activitat deixeu que altres usuaris d’Instagram a qui hagueu seguit i a qualsevol persona que hagueu emmagatzemat en privat. Es pot visualitzar a la secció Missatge directe.

Ara que estem en aquest tema, deixem fora de la paraula una concepció errònia popular. No tothom a Instagram que us segueixi coneixerà quan esteu en línia o quan vau estar per última vegada en línia. Només està disponible per a les persones que heu seguit o per les que hagueu enviat un DM directament. Com ho diu Instagram és:



'Permet als comptes que seguiu i a qualsevol missatge per veure quan vas estar actiu per última vegada a les aplicacions d’Instagram. Si això està desactivat, no podreu veure l'estat de l'activitat d'altres comptes. '

millors fons de pantalla per iphone

Si el desactiven, altres persones no veuran l’estat de la vostra activitat tant com no veuràs l’estat de l’activitat. Per desactivar l’estat de l’activitat, seguiu les instruccions senzilles que s’indiquen a continuació:

Inicieu l'aplicació d'Instagram, aneu a la pàgina del vostre perfil, toqueu els tres punts (a l'extrem superior dret), desplaceu-vos cap a baix Mostra l'estat de l'activitat i canvieu el control lliscant.instagram



És senzill com això! En endavant, ningú no sabrà l’estat de l’activitat o quan heu rebut o llegit els seus missatges; i tampoc no sabreu la seva.