Com veure l'esdeveniment de premsa de dispositius Windows 10 el 6 d'octubre

Preparant-se per tenir una sessió davantera per veure l'esdeveniment de dispositius Windows 10 des de la ciutat de Nova York el 6 d'octubre de 2015.

-->

L'esdeveniment de premsa de dispositius Windows 10 tindrà lloc el 6 d'octubre de 2015 i s'espera que estigui ple de sorpreses. Durant aquest nou esdeveniment de maquinari, s'espera que el gegant del programari presenti el nou Surface Pro 4, dos nous telèfons Lumia premium, entre d'altres, el Lumia 950 i el Lumia 950 XL, el Microsoft Band 2.





La bona notícia és que si no assistiu a l'esdeveniment de premsa a la ciutat de Nova York, Microsoft transmetrà en directe l'esdeveniment de maquinari a partir de les 10:00 ET / 7:00 PT / 9:00 CT / 8:00 MT / 15:00 BST .

A diferència dels esdeveniments d'Apple, no necessitareu maquinari especial ni navegador web exclusiu, podreu veure l'esdeveniment en directe el dimarts 6 d'octubre en aquest Microsoft website o a la teva consola de jocs Xbox.

Durant l'esdeveniment de maquinari, esperem que la companyia presenti el Surface Pro 4. Els rumors anteriors també suggereixen que podríem veure un nou model de tauleta de 12 polzades juntament amb una nova versió de 13 a 14 polzades. Es diu que el Surface Pro 4 comptarà amb un bisell petit, fins a 16 GB de RAM i el nou processador Intel Skylake.



També és probable que vegem dos nous telèfons Lumia premium amb Windows 10 Mobile, i la companyia presentarà Microsoft Band 2, que executarà un sistema operatiu basat en firmware, en lloc de Windows 10 .

Si teniu previst veure la transmissió en directe de l'esdeveniment, no oblideu marcar aquesta pàgina .