SelfieTime et permet prendre selfies impressionants amb la càmera posterior

SelfieTime et permet prendre selfies impressionants amb la càmera posterior

Tots som culpables de prendre selfies. No ho podem negar. Però el principal problema amb els selfies és que, si no esteu a prop d’un mirall, haureu de fer una foto a la càmera frontal orientada a la vista. I tots sabem que la càmera frontal no és tan gran com la càmera frontal. Tampoc hi ha cap flash per a la càmera frontal. I què fer? Com podeu fer servir la càmera posterior per prendre selfies? SelfieTime és una aplicació que us permet prendre selfies amb la càmera posterior. Necessitareu dos iPhones amb l’aplicació instal·lada a tots dos. Com funciona, l'aplicació connecta els telèfons de manera que un és el visor i l'altre la càmera. El que ve a la vostra càmera al telèfon es mostrarà a l'altre telèfon, de manera que pugueu veure com us veieu. L’aplicació permet als telèfons connectar-se a través de Bluetooth i Wi-Fi. Un cop fetes una foto, es desa als dos telèfons.





selfie 2

Primer descarregueu l’aplicació als dos telèfons. Engegueu-lo i començareu a buscar l'altre telèfon amb l'aplicació. Un cop connectats els telèfons, veureu que els colors del botó de l'obturador es diferencien als dos telèfons; l’un és de color vermell mentre que l’altre blau. El telèfon amb el botó blau és l’espectador; rep les imatges de la càmera de l’altre iPhone. L’iPhone que envia la imatge des de la càmera posterior és l’obturador vermell. Us podeu preguntar per què la qualitat de la imatge de la càmera del visitant no és tan bona com una de l’altra. No us preocupeu, només es tracta d'un mode de vista prèvia, un cop s'hagi fet la fotografia, serà clara i nítida.

Per fer la foto, premeu l’obturador a qualsevol dels telèfons i començareu a transferir la imatge a l’altre telèfon. També podeu revertir els rols del visor i del prenedor d’imatges als telèfons tocant el botó de fletxes circumdants a la part superior dreta de la pantalla. El telèfon de l'espectador pot encendre el flaix de l'altre telèfon tocant el botó de flaix a la part superior esquerra de la pantalla. I si voleu desactivar la transferència de fotos al telèfon de l'espectador, només cal que aneu a la configuració i desactiveu l'opció 'Transferir fotos'.



selfie 1

En general, SelfieTime és una bona aplicació que millorarà fàcilment la qualitat dels selfies que feu amb la càmera posterior. Per suposat, necessiteu 2 iPhones perquè això funcioni, val la pena si vosaltres i un amic esteu fent autònoms. Baixeu-lo per 0,99 dòlars des de la web Tenda d'aplicacions .