Deixeu d’enviar missatges d’iMessages a alguns altres iPad, iPhone: suprimeix missatges de forma remota i finalitzeu la compartició

Quan inicieu la sessió en un altre iPad o iPhone amb el vostre Apple ID, aquest dispositiu també començarà a rebre iMessages. Així, si vau anar a algun lloc i heu registrat un iPad o iPhone, el propietari d'aquest dispositiu continuarà veient el vostre iMessages quan no esteu a aquest lloc. Bastant esgarrifós, oi? Però hi ha maneres d’eliminar iMessages de forma remota de l’iPad i deixar de compartir iMessages en altres dispositius. A continuació, es detallen algunes maneres de fer-ho.

1- Primeres coses primer. Heu d’intentar accedir a l’iPad on els vostres missatges es donaran de sessió des d’Apple ID / iMessage. Aquesta és la millor opció en aquest cas. Com fer-ho? Només heu d’accedir a l’iPhone o iPad original, dirigiu-vos a Configuració i desactiveu iMessage.





2- Vés a Configuració i dirigeix-te als missatges i, a continuació, toca enviar i rebre missatges. Ara seleccioneu el vostre número i desmarqueu el vostre correu electrònic. Si continueu veient el vostre correu electrònic en blau amb un altre iPad, traieu-lo.

Només cal obrir l’opció Envia i rep i, a continuació, toca l’ID d’Apple escrit a la part superior. Tanqueu la sessió des d’iMessages / Apple ID. A la secció d’enviament i recepció, heu de desmarcar el número de telèfon de la primera secció.



3- Una altra solució que ha funcionat en aquest cas és canviar el vostre Apple ID. La sessió es va desconnectar de l'iPad i es deixarà de compartir el missatge.

4- La darrera opció és esborrar i netejar l'iPad en el qual van passant iMessages. Aquesta opció funciona per a tots els usuaris.