Ara podeu suprimir el vostre compte d'Uber de manera permanent a través de l'aplicació

uber

Uber ha funcionat com una d’aquestes coses que són molt fàcils d’introduir, però gairebé impossible de sortir-ne. Sembla una addicció, no?

Espero que sapigueu que la supressió del vostre compte d'Uber no s'acaba de suprimir / desinstal·lar l'aplicació. Això significa que ja no teniu l’aplicació en funcionament al vostre telèfon intel·ligent, però totes les vostres dades continuen actives sota el vostre perfil als servidors d’Uber.





Per eliminar realment el vostre perfil d'Uber, anteriorment va ser un procés que va començar amb l'enviament d'una sol·licitud a l'empresa. La sol·licitud passa primer per un agent d’atenció al client que, per descomptat, intenta parlar-ne, però si seguiu fort i contundent. Uber rebrà la vostra enviació i haureu d’esperar que processin la supressió del vostre perfil.

Bé, així eren, fins a la recent actualització de l’aplicació Uber. Ara podeu suprimir el perfil (i tota la informació que s’emmagatzema als servidors d’Uber) simplement accedint a la secció d’eliminació del compte de l’aplicació. Obtindreu un avís que us dirà que si suprimiu el compte també desactivareu el perfil al cap de 30 dies.

Això vol dir que tota la informació que Uber té sobre vostè; identitat personal, registres de viatges i altres detalls, seran eliminats completament dels servidors al cap de 30 dies des del dia que suprimiu el vostre compte.



Per què algú voldria eliminar el seu compte d'Uber?

Això ho podria suposar. Tanmateix, si us preocupa el grau d’actuació Travis Kalanick s'ha convertit en la política dels Estats Units, que poden ser motius suficients perquè alguns vulguin desvincular-se d'Uber. Després n’hi ha denúncies d’assetjament sexual dins de l’empresa.

La conclusió és que hi ha moltes raons per les quals algú voldria eliminar el seu compte d'Uber. Alguns tan simples com que ja no trobeu que és l’aplicació de taxi més còmoda o assequible del mercat. Siguin quins siguin els vostres motius, abans no s’ha fet més fàcil eliminar el vostre compte Uber.